De Drielanden amusetocht (37 km) brengt je fietsend onder andere langs het schitterende grensoverschrijdende RivierPark Maasvallei met z’n nostalgische maasdorpjes, een van Nederlands oudste steden ‘Sittard’ en de Duitse Selfkant regio die ooit 14 jaar lang een extra stukje Nederland was! Naast nog meer bijzondere plekken onderweg, geniet je bovenal van 4 grensoverschrijdende smaakvolle traktaties. Onderweg zal duidelijk merkbaar worden dat de drie gemeenten van oudsher een nauwe band met elkaar hebben.

 

De route is te volgen via de welbekende fietsknooppunten, welke naadloos aansluiten op de fietsknooppunten in België en Duitsland en kan dagelijks (m.u.v. maandagen) t/m september 2023 worden gefietst tijdens de openingstijden van de vier deelnemende horecalocaties, te weten:

Restaurant de Limbourg (Sittard, NL)
Kasteel Limbricht (Limbricht, NL)
Brasserie de Wissen (Negenoord, BE)
Eisparadies Penners (Tüddern, DE)

 

De route, de coupons voor de amuses en meer informatie over bezienswaardigheden onderweg, staan beschreven in het Drielanden amuse tocht routeproduct. Bovendien is er zowel een Nederlandse als Duitse versie van het product beschikbaar. Aangekomen bij een van de deelnemende ondernemers, zullen zij op vertoon van het routeproduct de amuse serveren. Waarna ze vervolgens de coupon afstempelen in het routeproduct.

Drielanden amusetocht aankopen € 17,50

Terug naar boven