'Maas Trek 2020: Een tikkeltje anders'

  

Voor het zesde jaar op rij kun je het RivierPark Maasvallei te voet verkennen tijdens deze aangepaste versie van het grensoverschrijdend wandelevenement ‘Maas Trek’. Geen evenement dit keer, maar wel een bijzonder en tijdelijk aanbod om al wandelend het RivierPark Maasvallei te ontdekken tijdens de ‘Maas Trek 2020: een tikkeltje anders’.

Dit jaar staat de riviernatuur in en rond de gemeente Stein, hart van de Maasvallei, centraal. Maar naar goede gewoonte is er een grensoverschrijdend wandelaanbod en zijn er ook wandellussen aan de Vlaamse zijde voorzien. 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Op 3 en 4 oktober zijn deze tijdelijke routes bewegwijzerd met de gekende roze pijlen, en zal je het gratis routekaartje kunnen downloaden op de website van RivierPark Maasvallei. Per wandelroute zijn er meerdere instapplaatsen in Stein, Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Sittard-Geleen. Zo kan je helemaal veilig genieten van dit prachtige landschapspark langs beide oevers van de Maas.

 ‘Maas Trek 2020: een tikkeltje anders’ is de ideale gelegenheid om samen met je gezin te genieten van de bijzondere riviernatuur in het hart van de Maasvallei!

 

PRAKTISCH

Datum: zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020
Deelname: gratis!
Je kan kiezen uit volgende afstanden: 7,5 km – 11 km – 13,5 km

  

De instapplaatsen zijn:

Groot veer Berg aan de Maas – Meeswijk (7,5 km, 11 km en 13,5 km)
De Wissen (7,5 km en 13,5 km)
Grevenbicht, Burgemeester Kotenplein (13,5 km)
Maasband, Maasbanderkerkweg (11 km)

 

De routes worden op 2, 3 en 4 oktober beschikbaar gesteld op de website van RivierPark Maasvallei (plattegrond in pdf en gpx). De routes worden op beide dagen ook met roze pijlen aangeduid in het terrein. Na het weekend worden de pijlen weer weggehaald.

'Comedy & Dinner night with Kamal Kharmach'

  

Op donderdag 22 oktober kunt u genieten van een 'Comedy & Dinner Night'. Te gast hebben wij 'Kamal Kharmach' die een try out doet van zijn Eindejaarsconference 'Mag ik even?'.

Deze editie is helemaal UITVERKOCHT!

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Terug naar boven